Status i Seaweed Pilot

December 17, 2021

Status i Seaweed Pilot

Første utsett med dei splitter nye pilotanlegga er gjennomført og kyst.no har skrive ein liten sak om prosjektet!

Fram til våren neste år vil det være arbeid med innsamling av data fra overvåking av hvordan taren vokser, om det er påvekst av andre organismer (blåskjell, mossdyr, krepsdyr og andre alge-arter som kan påvirke kvaliteten på sluttproduktet), miljøparametere etc, samt høsting av tareanleggene. Vi samarbeider godt i gruppen og alle i prosjektet bidrar dermed til å øke kunnskap og kompetanse gjennom et godt faglig samarbeid. Det blir spennende å følge med på hvordan taren vokser ulikt i de forskjellige havområdene og ulike landene

Bettina W. Kvamme

Les heile intervjuet her: https://www.kyst.no/article/det-blir-spennende-aa-se-hvordan-taren-vokser-ulikt-i-de-forskjellige-havomraadene/

Kanskje du også vil lese…

Ny prosjektleiar i Akvahub

Ny prosjektleiar i Akvahub

Ny prosjektleiar i Akvahub Trygve Hallberg (31) er tilsett som prosjektleiar i Akvahub. Han kjem...